Voetbalreis op maat voor groepen vanaf 10 personen

Fans van LiverpoolBent u voor een groep van minimaal 10 personen op zoek naar een voetbalreis? Dan bent u bij VoetbalreisOpMaat.nl aan het juiste adres! Dankzij onze persoonlijke groepsreiservaringen, kennis van de mooiste en gezelligste steden in Europa én passie voor voetbal weten wij precies wat aansluit bij uw specifieke wensen. Vraag een offerte aan en laat u verrassen door onze mogelijkheden.

Mogelijkheden voor ieder budget!

Fans van FC BarcelonaNatuurlijk is de hoogte van uw budget bepalend voor de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Hoe hoger het budget, hoe meer opties op het gebied van verblijf, accommodatie, vervoer, club en duur. Maar voor de meeste budgetten is een onvergetelijke voetbalreis prima mogelijk. Bent u benieuwd naar uw opties? Vraag dan een offerte aan! Zou u graag wat reisideeën opdoen voor uw budget, vraag dan gerust een offerte aan met daarin alleen uw budget p.p. vermeld.

Fans van Borussia DortmundOm de prijs per persoon te drukken kunt u bijvoorbeeld denken aan een georganiseerde busreis naar een Bundesliga wedstrijd. Voor een eventuele overnachting is een hostel een prima mogelijkheid. Het voordeel van een wedstrijd bezoeken in Duitsland is daarnaast dat het in de meeste steden prima stappen is!

 


Vraag hier een vrijblijvende offerte aan:

Contactgegevens aanvrager

Naam (verplicht):

E-mail (verplicht):

Telefoonnummer (verplicht):

Bedrijf:

Informatie over het arrangement

Wij begrijpen dat u waarschijnlijk niet op alle onderstaande vragen een definitief antwoord heeft. We vragen u daarom om alleen te antwoorden wat u al zeker weet.

Welke wedstrijd wilt u bezoeken?

Wat is het aantal deelnemers van uw voetbalreis?

Heeft u een budget per persoon?

Welke accommodatie heeft uw voorkeur?

Hoeveel nachten mag uw verblijf duren?

Wilt u iets toelichten, of heeft u speciale verzoeken? Vermeld het hier!