Voetbalreis op maat voor bedrijven

Als u als bedrijf een voetbalreis wilt maken dan wilt u zo weinig mogelijk tijd en energie steken in de organisatie hiervan. Uw reis moet volledig naar wens verlopen waarbij u zich nergens druk over hoeft te maken. Bij VoetbalreisOpMaat.nl bent u aan het juiste adres! Wij dragen zorg voor een vlekkeloze en stressloze voetbalreis. Hierbij nemen wij de volledige organisatie in onze handen.

Speciale opties voor bedrijven

Wij denken actief met u mee over de exacte invulling van uw voetbalreis. Uiteraard bestaat uw reis standaard uit heen- en terugreis, overnachting(en) en wedstrijdtickets. Hieronder een aantal mogelijkheden en ideeën waarmee u uw arrangement kunt uitbreiden:Luxe zitplaatsen bij FC Barcelona

  • Kies voor VIP treatment tijdens uw voetbalreis. U geniet dan in het stadion van een heerlijke lunch, of uitgebreid diner. Ook profiteert u bijvoorbeeld van extra luxe zitplaatsen!
  • Op verzoek organiseren wij ook uw transfer van en naar luchthaven, hotel en stadion. Uiteraard kiest u hoe. Van touringcar tot taxibus of in een limousine. Wij organiseren het!
  • Verras de deelnemers aan uw reis met een shirt, tenue of sjaal (inclusief bedrukking) van uw Red cafe - Manchester United Old Traffordfavoriete club. Een mooie en blijvende herinnering aan een fantastische reis.
  • Naast de voetbalwedstrijd bevindt u zich enige tijd in een mooie stad in het buitenland. Zijn er bepaalde bezienswaardigheden die u wenst te bezoeken? Wilt u dineren in een specifiek restaurant? Ook dit is uiteraard mogelijk.
  • Uiteraard is het mogelijk om te kiezen voor reisbegeleiding.

 


Vraag hier een vrijblijvende offerte aan:

Contactgegevens aanvrager

Naam (verplicht):

E-mail (verplicht):

Telefoonnummer (verplicht):

Bedrijf:

Informatie over het arrangement

Wij begrijpen dat u waarschijnlijk niet op alle onderstaande vragen een definitief antwoord heeft. We vragen u daarom om alleen te antwoorden wat u al zeker weet.

Welke wedstrijd wilt u bezoeken?

Wat is het aantal deelnemers van uw voetbalreis?

Heeft u een budget per persoon?

Welke accommodatie heeft uw voorkeur?

Hoeveel nachten mag uw verblijf duren?

Wilt u iets toelichten, of heeft u speciale verzoeken? Vermeld het hier!