Restaurants in Londen

Als je in Londen bent, is het soms lastig om en keuze te maken uit al die restaurants die er zitten. We vinden het zelf erg lastig om een keuze te maken maar we hebben speciaal voor jullie vier van onze favoriete restaurants op een rijtje gezet waar je volgens ons erg lekker kunt eten. Staat een favoriet van jou er niet tussen? Stuur hem dan gerust in en dan zetten we hem erbij voor jou!

The Palomar
In een zeer competitieve restaurantbuurt ontekken we The Palomar. Het restaurant weet het evenwicht te vinden tussen een goede ambiance, lekker eten en service. Duw de voordeur open en je wordt meteen betoverd door de stomende zaatar-geurende shalom-gevende waas die afkomstig is van de grote stalen eetbar en open keuken. Neem een kruk en kijk naar de theatrics, of trek je terug in de eetkamer aan de achterkant voor een intiem diner in het Midden-Oosten. BEZOEK DE WEBSITE

Portland
Portland is een relatief klein modern Europees restaurant dat niet alleen is gespecialiseerd in het serveren van hoogwaardige producten en wild, maar dat ook gespecialiseerd is in het serveren van taart (en wanneer ze de twee combineren in hun truffled wild game pithivier, wel, dat is reden genoeg om alleen te bezoeken). De rustige omgeving en de maandelijks veranderende wijnkaart zijn net zo overtuigend en zijn al eens beloond met een Michelin Ster. BEZOEK DE WEBSITE

Noble Rot
Neem een echtpaar dat helemaal gek is van wijn, dat ook een wijnmagazine (Noble Rot) oprichtte, en je krijgt de meest fantastische wijnbar. Naast het serveren van enkele van de mooiste flessen wijn in het land is Noble Rot ook een restaurant. Reserveer een tafel en geniet van gerechten als rauw Hereford-rundvlees met ingelegde walnoten en druipende croutons; gerookte paling gazpacho en lavas; kersen- en pistacheneuken en een steeds veranderende Franse kaasplank. Alles verzameld door een ervaren kok met een Michelin-ster en elke dag vakkundig gecombineerd met verschillende wijnaanbevelingen. BEZOEK DE WEBSITE

The Ninth
The Ninth is een ‘laidback’ restaurant in de wijk Fitzrovia. Maar het is ook – wat nog belangrijker is – een plek waar ze heerlijke (lees: met Michelin-ster bekroonde) gerechten bereid door chef-kok Jun Tanaka op tafel zetten. Hij heeft zijn ervaring bereikt na een training van grootheden zoals onder andere Marco Pierre White; alvorens zijn ambacht aan te scherpen in de keukens van plaatsen als Le Gavroche, Chez Nico en Pearl in Holborn. Verborgen in bakstenen muren, antieke spiegels en verleidelijke verlichting, dit is de plek voor een razor clam ceviche of gebakken gnocchi, vergezeld van ’s werelds langste wijnkaart. BEZOEK DE WEBSITE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *